• +389 2 3065 565

Уписи

Проекти

Настава

Професори

Весник

Новости

  • Известување

   Август 20, 2015

   Се известуваат учениците дека учебната 2015/2016 започнува на 01.09.2015 год. (вторник) по следниот редослед:

   I година - 8:00 часот
   III година - 9:00 часот
   II и IV година - 10:00 часот.
   Работните смени започнуваат на 02.09.2015год. по следниот редослед:
   I и III година од 7:30 часот
   II и IV година од 13:00 часот.
   Учениците кои не нарачале униформи, може да земат мерки во архива и да уплатат на жиро сметката на фирмата до 03.09.2015 год.

  • Анкета за говор на омраза

   Март 31, 2015

   Анкетата за говор на омраза можете да ја отворите на следниот линк

  • Родителски средби

   Јануари 05, 2015

   - I и III година на 15.01.2015 во 17:00 часот
   - II и IV година на 16.01.2015 во 17:00 часот

  • Наставата во второто полугодие започнува на 20.01.2015 година

   Јануари 03, 2015

   - I и III година прва смена
   - II и IV година втора смена

  • Екстерно тестирање 2014/2015 година

   Јануари 03, 2015

   Порталот за преглед на јавната база со прашања за Екстерно тестирање 2014/2015 год. можете да го отворите на следниот линк

  • Нов кабинет по информатика

   Октомври 17, 2014

   Отворен новиот кабинет по информатика опремен со повеќе компијутери за успешно реализирање на наставата.

  • Нов проект со училиштето од Пирот

   Октомври 05, 2014

   Одржана нова средба на двете училишта исполнета со многу активности.

  • Нова програма по информатика

   Септември 01, 2014

   Реформирана програмата по информатика за сите средни училишта.